Gå videre til innholdet

Bestilt før 23:59? Gratis frakt!

  Ordering and delivery

  Beställningar och leveranser

  Vi ser till att varje produkt som läggs till i vår webbutik uppfyller alla strikta kvalitetsstandarder och vi ser alltid till vad våra kunder behöver.

  För att säkerställa att vi kan ta ut rimliga priser för våra produkter väljer vi att skicka produkterna direkt från leverantören. Detta gör att vi kan göra stora besparingar på frakt-, lagrings-, förpacknings- och transportkostnader. På så sätt kan vi erbjuda produkterna till ett rättvist pris.

  På grund av Covid-19 kan beställningar försenas. Därför har vi en genomsnittlig leveranstid på 15-30 arbetsdagar i Brasilien.

  ALLTID FRI FRAKT!

  Vi tar på oss fraktkostnaderna för varje beställning på egen hand. Alla våra produkter levereras GRATIS till ditt hem. Det finns ingen minsta beställningsmängd.

  Spåra din beställning

  Om du har gjort en beställning hos oss kan du efter några dagar enkelt spåra ditt paket med hjälp av en spårningskod som du får.

  Klicka här för att spåra din beställning.

  Frågor om din beställning?

  Har du frågor om din beställning? Då är det troligt att du inte är den första som har den här frågan. Ta en titt på sidan med vanliga frågor och svar.

  GRATIS FRAKT

  Vi tar oss av leveringskostnadene for bestillingen. Alle produktene våre leveres 100% GRATIS hjem til deg.

  100% FORNØYDGARANTI

  Du har opptil 14 dager etter at du har mottatt bestillingen din til å bytte varen eller be om refusjon.

  BETAL SIKKERT TIL ENHVER TID

  I samarbeid med KLARNA sørger vi for at du kan betale TRYGT!